Kemični svinčnik PARKER IM PREMIUMMODRA CT moder

Kemični svinčnik PARKER IM PREMIUMMODRA CT moder

Izjemno profesionalen in zanesljiv. Parker IM, idealen partner z neomejenimi možnostmi, je privlačen, poliran in priznan hkrati. Z vzdržljivim peresom iz nerjavečega jekla in oblogami, ki odsevajo bogato tradicijo Parker, vsaka izpopolnjena podrobnost zagotavlja zanesljivo izkušnjo pisanja. Anodiziran aluminij, okrašena s sodobnim motivom in gravirana z brezčasnimi grafičnimi toni. Barva črnila: modra.

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.

Spletna cena: 53,90 €
Izdelek je na zalogi (1 kos)
Preveri zalogo v trgovinah

Šifra artikla: 39923

kos