Nakup na obroke

Plačilo na obroke je mogoče, pri nakupu (šolskih potrebščin) v vrednosti nad 50 €. Kadar želite nakup na obroke, v koraku Dostava in plačilo izberete način plačila: Plačilo na obroke.

Na 3 obroke je mogoče plačati za naročila do 30. 06. tekočega leta.

Na 2 obroka je mogoče plačati za naročila do 31. 07. tekočega leta.

Primer nakupa na 3 obroke:

  • prvi obrok plačate po predračunu, do 30. 06. (s plačilom predračuna potrdite naročilo)
  • drugi obrok plačate s položnico, do 19. 07. (po prejemu plačila vam pripravimo paket)
  • tretji obrok plačate poštnemu uslužbencu, ob prevzemu paketa (med 18. 08. in 22. 08.)

Primer nakupa na 2 obroka:

  • prvi obrok plačate po predračunu, do 31.7. (s plačilom potrdite naročilo)
  • drugi obrok plačate poštnemu uslužbencu, ob prevzemu paketa (med 18.08. in 22.08.)

Dostava artiklov pri nakupu na obroke

Blago naročeno do 31. 07. boste prejeli med 18. in 22. 08. na dom, v kolikor bosta plačana prva dva obroka od treh ali prvi obrok od dveh. V primeru vaše odsotnosti vas bo paket čakal na vaši pošti še 15 dni od poskusa vročitve. Blago naročeno po 10. 08. vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času. Poštnina bo obračunana po ceniku Pošte Slovenije. Za naročila v vrednosti nad 50 € plača poštnino Hartis d.o.o.. Ob prevzemu paketa vam bo Pošta Slovenije zaračunala še provizijo za plačilni nalog po njihovem uradnem ceniku. Provizije za plačilni nalog vam ni potrebno plačati v primeru, če celoten znesek predračuna plačate na TRR podjetja Hartis d.o.o., že pred dostavo paketa.

Zagotovljene cene

Redne cene, objavljene v katalogu ali letaku, zagotavljamo do konca veljavnosti kataloga ali letaka oz. razprodaje zalog. Po preteku se bodo artikli prodajali po redni ceni. Vse cene že vključujejo davek na dodano vrednost (DDV), razen če je drugače navedeno.

Razprodani artikli

Zaradi velikega povpraševanja po posameznih artiklih se lahko zgodi, da bodo v času vašega naročila že razprodani. V tem primeru vam naročenega artikla žal ne bomo mogli dostaviti, kar bo razvidno iz predračuna, ki ga boste prejeli (artikla ne bo med naročenim blagom). V tem primeru vas bomo kontaktirali in se potrudili poiskati primerljivi izdelek. Če bi želeli zaradi razprodanega artikla odstopiti od naročila, vam ni potrebno plačati predračuna. Blago različnih vzorcev ali različnih barv vodeno pod isto šifro bo glede barve ali vzorca predmet naključnega izbora Hartis d.o.o., v kolikor ne boste željene barve ali vzorca navedli v opombah, v koraku Dostava in plačilo.