Kemični svinčnik PARKER URBAN PREMIUM CT

Kemični svinčnik PARKER URBAN PREMIUM CT

Urban visokokakovosten kemični svinčnik. Značilen slog z izjemno zmogljivostjo. Vpadljivo urbano prinese več kot stoletje dolgo tradicijo Parkerja na novo dinamično ozemlje. S svojim neponovljivim, ukrivljenim dizajnom in raznolikostjo zaključkov je bil zasnovan tako, da dopolnjuje osebni slog in poudarja zaupanje za vsako besedo. Vključno z darilno škatlo Parker. Priložen je nadomestni patentiran vložek QuinkFlow. Ekskluzivni dizajn. kovinski.
Dimenzije: 1,2 x 14 cm

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.

Spletna cena: 65,90 €
Izdelek je na zalogi
Preveri zalogo v trgovinah
kos