Kemični svinčnik PARKER IM

Kemični svinčnik PARKER IM

Parker IM, visoko profesionalen in zanesljiv. Idealen partner z neomejenim potencialom, Parker IM je hkrati pameten, uglajen in uveljavljen. Z vzdržljivim peresom iz nerjavečega jekla in oblogami, ki odzvanjajo Parkerjevi dediščini, je vsaka podrobnost izpopolnjena, da zagotovi izkušnjo pisanja, ki je vedno zanesljiva.

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.

Spletna cena: 29,90 €
Izdelek je na zalogi
Preveri zalogo v trgovinah
kos