Kemični svinčnik PARKER SONNET CORE CT črn

Kemični svinčnik PARKER SONNET CORE CT črn

Sonet je brezčasen simbol elegance. Klasičen izraz prefinjenega sloga. Sonet je ročno sestavljen in preverjen za brezhibno kakovost. Ohišje je izdelano iz črne sijajne smole, dopolnjen s paladijevimi zaključnimi obrobami. Zasučni mehanizem. Vsebuje klasična parkerjeva polnila.
Dolžina v cm: 13,3
Teža v g: 27

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.

Spletna cena: 132,90 €
Izdelek je na zalogi (1 kos)
Preveri zalogo v trgovinah

Šifra artikla: 0000000038945

kos