Kemični svinčnik PARKER JOTTER GT nerjaveče jeklo

Kemični svinčnik PARKER JOTTER GT nerjaveče jeklo

Zabaven in praktičen Jotter je kot nalašč za tiste, ki potrebujejo pisalo na poti in imajo radi preproste, a kul dodatke. Jotterjeva ikonična zasnova vključuje Parkerjev zaščitni znak za puščice, ki je simbol Parkerjeve bogate zgodovine in dediščine. Ikonična oblika kolekcije Jotter je na voljo v različnih zaključkih, ki dopolnjujejo vaš edinstven slog.
Edinstvena mehanska zasnova Jotterjeve kroglične konice uporablja zasnovo z dvema kroglicama, ki zmanjša trenje med pisanjem in omogoča bolj gladko, čistejše in veliko bolj lepo pisanje. Jotter, gladko pisanje, vsakič.

Blagovna znamka Parker je s skoraj 130 letno dediščino v izdelavi pisal prepoznavna ravno po svojem ravnovesju med obliko in uporabnostjo.
S svojo zavezanostjo do izjemne izdelave in strokovnega znanja so si pridobili kar dve prestižni kraljevi priznanji kot dokaz za neprestano predanost najvišjim standardom storitev, kakovosti in odličnosti.
Prvo priznanje je bilo s strani Njenega veličanstva kraljice Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske podeljeno leta 1962, s strani Njegovega veličanstva prestolonaslednika princa Waleškega pa leta 1990.
Kraljevo priznanje je potrditev posameznikom ali podjetjem, ki so kraljevi družini neprekinjeno dobavljali blago ali storitve najmanj 5 let. Gre za izredno cenjena priznanja, ki se priznavajo kot pomemben simbol odličnosti in kakovosti.

Spletna cena: 21,99 €
Izdelek je na zalogi (1 kos)
Preveri zalogo v trgovinah

Šifra artikla: 0000000039919

kos