Kemični svinčnik "FABER-CASTELL NEO SLIM"

Kemični svinčnik "FABER-CASTELL NEO SLIM"

Neo Slim kovinski kemični svinčnik, M.
Ko gre za oblikovanje, imajo mladi strokovnjaki in oblikovalci trendov, ki gredo v korak s časom, posebna pričakovanja: pričakujejo prefinjen in sodoben videz ter hladen in gladek občutek. Tu nastopi novi Neo Slim, saj izpolnjuje prav te potrebe: pisalni instrumenti v seriji imajo posebno tanko zasnovo.
Posebej tanko ohišje iz črno lakirane kovine
Kovinska sponka z vzmetjo
Konica, tipka in sponka v rožnato-zlati barvi
Opremljen s črnim polnilom velike prostornine
Širina črte M

O podjetju Faber-Castell
Faber-Castell je bil ustanovljen leta 1761 kot tovarna svinčnikov. Je eno najstarejših industrijskih podjetij na svetu in ga še vedno vodi družina Faber-Castell.
Blagovna znamka predstavlja kakovost in vzdržljivost in je zdaj eno vodilnih podjetij na svetu, ki ustvarja instrumente za pisanje in risanje.

Vsi izdelki so zasnovani in sestavljeni skrbno in strokovno: funkcionalnost, vzdržljivost in dizajn so ključni za ta proces. Z nenehnim prizadevanjem za inovacije in uporabo posebnih materialov, kot so les in plemenite kovine, so izdelki Faber-Castell primeri lepote in funkcionalnosti.

Vprašanje, ali podariti praktično ali lepo darilo, se ne postavlja več, saj boste z izdelkom Faber-Castell podarili oboje hkrati.

Spletna cena: 34,90 €
Izdelek je na zalogi
Preveri zalogo v trgovinah
kos