Želite najhitreje priti do izdelkov? Izberite osebni prevzem v eni od trgovin - v Luciji, Kopru, Novi Gorici, Celju ali Mariboru. Nastavi trgovino

Kemični svinčnik "ONLINE VISION"

Kemični svinčnik "ONLINE VISION"

Dizajnerski kemični svinčnik VISION iz ONLINE iz mat brušenega aluminija in modernega dizajna je osupljivo privlačen. Opremljen z elegantno kovinsko oblikovalsko sponko, visokokakovostnim mehanizmom zavijanja in kovinskim polnilom velike zmogljivosti s črnim črnilom zagotavlja izjemen užitek pri pisanju za prefinjene okuse. Ta kemični svinčnik je odličen primer kakovosti, oblikovanja in strokovnega znanja o trendih.


Dimenzije (DxŠxV): 137 x 18 x 12 mm
Teža: 30 g


ONLINE Nemčija pomeni kakovost in storitev. Z oblikovalsko usmerjenimi pisalnimi pripomočki za študente in mlade odrasle se je ONLINE razvil v postavljalca trendov v industriji. Skladen koncept, dosledno pozicioniranje in jasna strategija blagovne znamke so nekateri od dejavnikov uspeha. Podjetje, ustanovljeno leta 1991, je z inovativnostjo in visokimi standardi kakovosti v nekaj letih uspelo vzpostaviti lastno zbirko pisalnih pripomočkov na trgu. ONLINE pisalne pripomočke lahko najdete v približno 45 državah po vsem svetu.

Spletna cena: 25,99 €
Izdelek je na zalogi
Preveri zalogo v trgovinah
kos